Resultaten


Overzicht van de resultaten van de laatste 2 jaar:

a. Seizoen 2017: 26 overwinningen met hoogtepunten in de Triptyque Ardennais, de Tour de Savoie Mont Blanc en de Ronde van Luik. Zeker niet te vergeten zijn de 2 provinciale titels tijdrijden voor Elite zC en de kers op de taart met de Belgische titel Elite zC voor Stijn De Bock. 

b. Seizoen 2018: 19 overwinningen, 17 2de-plaatsen en 26 3de-plaatsen. Deze resultaten werden hoofdzakelijk behaald in hoog gequoteerde UCI wedstrijden in binnen- en buitenland. Hoogtepunten: Triptyque Ardennais, Flèche du Sud, Ronde van Luik, Dwars door de Vlaamse Ardennen, Kelmis, Carhaix-Plouguer, Affligem, Paris-Mantes, Verviers (Ronde van Luik), Laarne, Puivelde Koerse, GP Vlaamse Polders Verrebroek, Stadsbelangen Sint-Niklaas, Beauraing-Givet, Gemeentebelangen Beveren, Heistse Kustpijl, Wingene Koers en Sint-Laureins.

Gereden jaarprogramma van 2018 – 2019. 

Wedstrijden in Frankrijk – Luxemburg – Nederland – België (Wallonië - West-Vlaanderen – Limburg – Vlaams-Brabant – Oost-Vlaanderen en Antwerpen). 

Totaal 100 UCI-wedstrijden (waaronder 8 rittenwedstrijden met als voornaamste “Ster van Bessèges” – Tour of Taiwan – Tour des Ardennes Fr – Flèche du Sud Lux – Baloise Belgium Tour – Ronde van Luik – Kreiz Breizh Fr) en een 15-tal kleinere nationale wedstrijden. 

Een gedetailleerder overzicht met resultaten vindt U op onze website onder het item “nieuws” 

http://team-cibel-cebon.be/news/

Ambitie 2020 

Voor 2020 leggen we de lat opnieuw zeer hoog. Met sterke renners voor de toekomst en een gelijkaardig programma zoals de voorgaande jaren streven we naar mooie resultaten en een grote visibiliteit voor de sponsors met telkens naamvermelding. 

Als ploeg zijn we trouwens zéér gegeerd bij diverse organisatoren van grote wedstrijden. 

Het succes van onze ploeg is een zeer goede ploeggeest maar vooral door een zeer goed premiestelsel dat wordt toegepast in de ploeg: een premie per overwinning, per UCI punt en tv-reclame per wedstrijd. Onze renners zijn hierdoor enorm gemotiveerd en presteren zeker zo sterk als eender welke profploeg.